Lärarstudentbloggen

Här bloggar lärarstudenter om livet som student och framtidens skola

Sex å sånt

Jo, alltså, det blir ju svårt att inte låta detta inlägg åtminstone inledningsvis handla om fredagens möte med en varm och mycket lättsam TV-profil. Denne glade herre, som figurerat i Kanal 5 under många år och som förmodligen vet det mesta om sex, går under namnet Olle Waller, alltså Fråga Olle-Olle om man inte fattat det. I fredags hängde han i just Fuengirola, och kvällen tillbringade han i Svenska kyrkans lokaler, där också jag och ett gäng gymnasieelever tagit plats för en lite speciell variant av ovan nämnda TV-program.

Inledningsvis fick vi lyssna till en smått humoristisk föreläsning om sexualupplysning i allmänhet, framför allt med hans eget arbete sedan 80-talet som bakgrund. Efter detta var det dags att ta fram frågelådan. Innan vi satt oss i bänkraderna fanns det nämligen möjlighet att skriva en eller par frågor anonymt, som sedan lästes upp av en “programledande” gymnasist och besvarades av herr Waller själv. Här dök det upp alla möjliga ämnen, de flesta enkelt och avslappnat adresserade av experten. Vi fick reda på att absolut inget händer om en kille äter p-piller, förutom att tjejen möjligen blir arg och riskerar att bli gravid. Det är heller inte lätt att säga vilken som är den ovanligaste fetischen, men det sägs finnas en homosexuell man som alltid vill ha ett par ordentliga arbetskängor ståendes på sin bröstkorg när det är dags att åka av. Som ni nog märker var det inte svårt för Olle att locka fram ett och annat fniss efter nästan varje fråga han svarade på.

20151030_183104 20151030_194948

För att runda av kvällen i samma tecken hängde jag med ett gäng kollegor ut på det årliga evenemanget Tapa Erotica, då en stor del av Fuengirolas barer under två veckor serverar en erotiskt inspirerad tapa och ett glas vin eller öl för endast 2€! Rapport kring detta kommer i nästa inlägg, då även ett par fina bildbevis utlovas.

Eftersom spanjorerna är gravt patologiska livsnjutare (#faktoid) var även måndagen denna vecka helt ledig. Här nere är man helt enkelt såna himla gottegrisar att om en helgdag infaller på en söndag, i det här fallet Allhelgonadagen, så måste ju folk naturligtvis kompenseras genom att nästkommande vardag få bli lediga istället. Igår var därför det mesta stängt, precis som på söndagar, så jag gav mig ut på en superlång promenad i solen. Det visade sig dock att man inte behöver vandra särskilt långt för att hitta lite grönskande landsbygd, och dessutom ett gäng avlägsna släktningar till Ferdinand. Tyvärr såg jag varken några korkekar eller män i lustiga hattar längs vägen, men jag antar att det sköna landskapet får duga istället!

20151102_120656

november 3, 2015

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *