Nu kör vi!

Hej mina vänner!

Detta är mitt första inlägg här på lärarbloggen. Jag hoppas att ni kommer tycka att våra inlägg är intressanta, roliga och får er att längta till hösten och era ämneslärarstudier på Campus Helsingborg!

Jag bloggade i våras för Campus, så om någon har följt mig där så måste jag varna att några av de inläggen nog kommer att likna de som jag kommer att skriva här till en början. Det finns en del saker som det är bra att börja skriva om som skolan, Helsingborg som stad, studentlivet, fest, att plugga rätt och mycket mer.

Campus
Campus ingång!

I början av juni lämnade jag in min B-uppsats och efter mina seminarier tog jag sommarlov! (i ca en vecka) sen började jag på mitt sommarjobb. Jag jobbar inom hemtjänsten i Landskrona och trivs fantastiskt bra! Jag tror att yrken som innefattar att jobba med människor inte skiljer sig åt så mycket. Det handlar mer om att möta en människa, ung som gammal och se till den personens behov, hur han eller hon mår och vill bli bemött.

Till hösten kommer jag att vara ordförande i utbildningsvetenskapliga studentrådet (också kallat U-rådet), det är en studentverksamhet där jag sitter på möten med olika beslutsfattande nämner över ämneslärarprogrammet, jag hjälper eventutskottet med att planera fester och har utbildningsbevakning vilket innebär att om något inte går rätt till i en klass så är det jag som behandlar ett sådant ärende och för det vidare till rektorn bland annat.

Photo 2013-05-24 23 22 05
Jag och Amalia på sneak-peeken i våras. Träffades vi då?

Till hösten kommer vi även dra igång SI-mentorskap, vilket innebär att alla ni nya studenter kommer få ca 2 mentorer i er klass. Det är tvåor och treor som redan läst de kurserna ni kommer att läsa. De ser väldigt mycket fram emot att lära känna er!
Ha det underbart i sommarsolen! (det har jag)
Photo 2013-06-06 11 51 52

Det här inlägget postades i SI-mentor. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt