Efter regn kommer solsken

Som ni vet så fick jag ju halsfluss i samma vända som en av mina närmsta vänner skulle komma till Shanghai. Jag mötte ju upp henne på flygplatsen direkt efter att ha varit på sjukhuset hela dagen haha. Men det gick hur bra som helst, jag åkte in till sjukhuset för att få min dopp tidigt på morgonen medan hon ändå sov bort jetlagen, så det blev rätt bra ändå! Sedan valde vi också att ta resan som ett stegringslopp – börja långsamt med lugna aktiviteter och jobba oss uppåt!

Trots att vi tänkte att det skulle vara lugnt så blev det ändå väldigt intensivt! Shanghai är en stor stad med MYCKET att se och göra, så det var ju bara att sätta igång och jag tror faktiskt att vi hann med allt som vi skulle. Det var nog bara någon maträtt som jag kände att det var synd att vi inte hann testa. Men annars gjorde vi allt från att strosa vid The Bund och i parker, besöka tempel, SPA dag, Yu Garden och Old Town, åka båt över Huangpu floden till Pudong- området med alla skyskraporna, åka upp till världens högsta observation deck, propaganda museum, french concession, festa vid en av Shanghais bästa rooftop bars- Bar Rouge, och shopping, shopping, shopping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt plötsligt hade det redan gått 8 dagar och det var dags att lämna henne vid flygplatsen, svårt och tråkigt, men är så otroligt glad och tacksam över den fantastiska veckan vi hade!

Det här inlägget postades i Ämneslärarstudent, Utbytesstudier och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt