Vårens roligaste fest!

Den 4/4 går alla lärarstudenters favoritfest av stapeln. Nämligen sittningen! I detta inlägg tänkte jag låta bilderna tala för sig själva och att jag tar er igenom denna fantastiska upplevelse genom bildtexter!

Förfest1
förfest2
Vi hade förfest på Bryggaregatan studenthem. Vi minglade, åt chips och taggade inför sittningen!

utanförvillan
19.00 var det samling på Villans terass.

utanför villan
Alla gäster fick vars en lapp med sitt namn på, under namnet stod det en halv refräng. Sen skulle alla hitta sin partner. Så vi fick höra vackra stämmor sjunga “Just a smaltown girl…” och så svarade någon “livning in a lonely world” och så vips hade man funnit sin bordsdam eller bordherre för kvällen.

tillbordssjönsång
Två Bilder från när vi satt oss till bords. På den andra bilden ser vi vår toastmaster Emelie som har i ansvar att hålla ordning och framförallt ta ton i alla sånger vi sjunger under kvällen. Att sjunga är ett vanligt inslag på sittningarna. Det kan även hållas tal och has små tävlingar.
dans
dans2
Efter att vi har proppat i oss trerätters var det dax för dans! Kvällen bestod av galna danser, 90-talsklassiker och mycket annat roligt.

Något som är så fantastiskt med våra sittningar är att vi får lära känna studenter från de andra årskurserna och klasserna. Alla är så öppna, trevliga och pratsamma. Det är alltid ett sant nöje att umgås med lärarstudenter!

Tack för idag. Glöm inte att söka på tisdag!

Det här inlägget postades i Campus Helsingborg. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt