“…är superduktiga på HUR”

Här är det fullt upp! Jag har det fortfarande underbart, kan inte
förstå att det bara är 10 dagar kvar. Tiden har gått så fort.

Varje dag bär något nytt med sig och igår fick jag tillskott i huset på Hekima: Gästerna från St:Petri skola har kommit!! Känns jätteroligt!

För tillfället håller jag på att förbereda min lektion som jag ska hålla i morgon bitti – den ska nämligen bli bedömd. Är smått nervös måste jag säga, en lärare och rektorn ska vara “supervisors”. De kommer att bedöma mig utifrån våra kursmål, men även deras. Deras utbildning för eleverna är på en imponerande hög nivå.

De är absolut i samma klass som svenska gymnasieskolan. Innehållet i syllabusen (läroplanen) påminner mycket om det vi undervisar i. Däremot är utförandet lite annorlunda, då de lär sig mer instrumentellt. De är superduktiga på HUR, men behöver utvecklas i VARFÖR-tänkandet. Måste säga att jag har så kul och att jag åker till skolan varje dag med ett stort leende på läpparna.

Här är det sol! Inget regn på några dagar nu!!

MALIN FORSLUND

 

Det här inlägget postades i VFU i Tanzania. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt